ako správne vybrať žľab

Pre správny výber žľabu nezabudnite na dôležité parametre, ako je materiál žľabu, umiestnenie v sprchovacom kúte alebo typ roštu.

nerezové podlahové žľaby ALCA

Zvoľte nerezové žľaby, prémiový produkt so zárukou 25 rokov.

zobraziť nerezové žľaby

plastové podlahové žľaby ALCA

Zvoľte ekonomickú variantu z vysoko odolného plastu.

zobraziť plastové žľaby

Zabudovanie do priestoru

Žľaby umiestnené do priestoru sprchovacieho kúta ponúkame v plastovej i nerezovej verzii, vr. farebného prevedenia v čiernej matnej farbe. Môžete vyberať medzi tradičnými nerezovými žľaby so širokou ponukou rôznych typov roštov (plné, perforované, pre vloženie dlažby) alebo prevedenie Fit and Go, kde máte všetko potrebné pre inštaláciu už obsiahnuté v balení.

Zabudovanie ku stene

Žľab umiestnený ku stene odvedie spoľahlivú a diskrétnu službu. Umožní vašej dlažbe lepšie vyniknúť a podčiarkne tak eleganciu sprchového kúta. Veľkou výhodou je tiež jednoduchšie spádovanie podlahy iba jedným smerom.

Zabudovanie do steny

Odtokový systém pre zabudovanie do steny je zvlášť vhodný do miest s väčšou frekvenciou ľudí, akými sú napríklad bazény, kúpele a wellness centrá. Kryt žľabu môžete mať v plnom prevedení v lesku alebo v mate, alebo ho možno vyplniť obkladom, aby dokonale splynul so sprchovacím kútom. Voda vteká do žľabu len medzerou medzi okrajom dlažby a krytom odtokového systému.