Keďže tohtoročný 25. ročník súťaže Českých 100 Najlepších prebiehal v zložitých časoch a musel sa zaobísť bez slávnostného galavečera, má spoločnosť Alcaplast dôvod k oslavám za ocenenie svojej tvrdej práce.

Nielen že už po štvrtýkrát obhájila svoju pozíciu medzi stovkou najúspešnejších firiem, ale tento rok sa dokonca umiestnila hneď o desať priečok vyššie, ako v minulom roku, teda na 26. mieste.

„Tohtoročný výsledok je pre nás ešte cennejší, pretože sme ho dosiahli v roku plnom prekážok a obmedzení, cez ktoré sa stále snažíme ísť vpred. Vnímam to ako ocenenie nášho prístupu, kedy sme nepodľahli panike, ale sústredili sa trvale na našu prácu a hľadali spôsoby, ako túto ťažkú dobu preklenúť,“ povedala riaditeľka Alcaplastu Radka Prokopová.

Súťaž Českých 100 Najlepších organizuje spoločnosť Comenius. Cieľom súťaže je nájsť a zviditeľniť české firmy zo širokého spektra ekonomických aktivít, ktoré dosahujú vynikajúce alebo mimoriadne výsledky.

Pozrite sa, ktoré ďalšie firmy sa spolu s Alcaplastom v rebríčku umiestnili: https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2020